Υλικά 300 γρ. μακαρόνια (της αρεσκείας σας) 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 200 γρ. φρέσκο σπανάκι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 100 γρ. φέτα, τριμμένη Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση Φρέσκο βασιλικό για σερβίρισμα Εκτέλεση Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήστε τα στην άκρη. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να στραγγίσει το νερό του. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά. Προσθέστε τα μακαρόνια και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενσωματωθούν στη σάλτσα. Προσθέστε τη φέτα και ανακατέψτε ξανά. Αφήστε την κατσαρόλα στη φωτιά για λίγο ακόμα μέχρι να ζεσταθεί η φέτα. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε με φρέσκο βασιλικό.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.