Υλικά 2 φλ. τσαγιου καρπούζι σε κύβους Το χυμό από μισό λάιμ Μέλι ή κάποιο άλλο γλυκαντικό της επιθυμίας σας (προαιρετικά) Εκτέλεση Κόψτε το καρπούζι σε κύβους και τοποθετήστε τα κομμάτια στην κατάψυξη όλη τη νύχτα. Τοποθετήστε το καρπούζι στο μούλτι και προσθέστε λίγο χυμό λάιμ. Ξεκινήστε με λίγες σταγόνες και προσθέστε σιγά σιγά περισσότερο καθώς επεξεργάζεστε το σορμπέ. Συνεχίστε να επεξεργάζεστε το καρπούζι και το χυμό λάιμ στον επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να αποκτήσετε μια υφή σαν σορμπέ. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο περισσότερο χυμό λάιμ ανάλογα με τη γεύση και την υφή που θέλετε να πετύχετε. Αν θέλετε ένα πιο γλυκό σορμπέ, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι (σκεφτείτε το καλά γιατί θα αλλάξει την υφή του σορμπέ) ή κάποιο άλλο γλυκαντικό της επιλογής σας. Η προσθήκη υγρού εκχυλίσματος στέβιας συνήθως δεν αλλάζει την υφή, αλλά επηρεάζει αρκετά τη γεύση. Σερβίρετε αμέσως.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.