Υλικά 1 κ. σ. λάδι 150 γρ. μπρόκολο, ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες 6 μεγάλα αυγά 1 κ. σ. γάλα 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα 50 γρ. τσένταρ ή γραβιέρα, τριμμένα Λίγο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200- 180 βαθμούς στον αέρα. Αλείψτε με το μισό λάδι μια φόρμα για μάφιν με 8 θέσεις. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το μπρόκολο, την πιπεριά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σοτάρετε για 5 λεπτά και αφήστε στην άκρη να κρυώσουν. Χτυπήστε τα αυγά με το γάλα, την καπνιστή πάπρικα και το μισό τυρί σε ένα μπολ. Προσθέστε τα μαγειρεμένα λαχανικά, ανακατέψτε και ρίξτε το μείγμα αυγών στις τρύπες των μάφιν. Προσθέστε στο καθένα το υπόλοιπο τυρί και λίγο σχοινόπρασο, αν θέλετε. Ψήστε για 15-17 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.