Υλικά 4 μεγάλες μελιτζάνες 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. σ. πάστα ντομάτας 1 κ. γλ. κύμινο Αλάτι και πιπέρι 1/2 φλ. τσαγιού κρασί (λευκό ή κόκκινο) 1 κ. σ. ζάχαρη 200 γρ. φέτα, ξερή Λάδι για το ψήσιμο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Κόψτε τις μελιτζάνες σε μήκος στα δύο, αφαιρέστε το κέντρο τους και χάσουν τα υγρά του με αλάτι για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε. Ψήστε τις μελιτζάνες στο φούρνο για περίπου 20- 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρυσό καφέ χρώμα. Εντωμεταξύ, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τον κιμά και σοτάρετε μέχρι να χάσει το ροζ χρώμα του. Προσθέστε την πάστα ντομάτας, το κύμινο, το αλάτι, το πιπέρι και το κρασί. Σιγοβράστε για 10- 15 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Προσθέστε […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.