Υλικά 4 μπανάνες 4 αυγά 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 8 κ. γλ. βούτυρο, μοιρασμένο, για να λαδώσετε το ταψί Προαιρετικές γαρνιτούρες: φρέσκα φρούτα, αλεσμένη κανέλα, σιρόπι σφενδάμου, αλατισμένο βούτυρο Εκτέλεση Προσθέστε τις μπανάνες σε ένα μπολ και πολτοποιήστε τις με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν λείος πολτός. Προσθέστε τα αυγά και το αλεύρι στο μπολ και ανακατέψτε καλά. Λιώστε περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το ένα τέταρτο από το μείγμα για τις τηγανίτες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα σιλικόνης για να απλώσετε απαλά το μείγμα από το κέντρο προς τις άκρες, δημιουργώντας ένα κυκλικό σχήμα. Μαγειρέψτε τη μία πλευρά για 2 λεπτά και γλιστρήστε απαλά τη σπάτουλα από κάτω για να δείτε αν κολλάει στο τηγάνι. Αν εξακολουθεί να κολλάει, συνεχίστε το μαγείρεμα για ένα λεπτό ακόμα. Εάν γλιστράει ομαλά και έχει ροδίσει σε σημεία, γυρίστε την τηγανίτα από την άλλη πλευρά και μαγειρέψτε άλλα 2 έως 3 […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.