Υλικά 3 φλ. τσαγιού γιαούρτι 1 κ. σ. χυμό λεμονιού 5 κ. σ. μέλι 10 ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας μέντας Εκτέλεση Σε ένα μεταλλικό μπολ, που είναι ασφαλές για κατάψυξη, ανακατέψτε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ανακατέψτε το μέλι και τον δυόσμο σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε το μέλι πάνω από το γιαούρτι και ανακατέψτε μερικές φορές, ώστε το μέλι να σχηματίσει χρυσαφί «κορδέλες» στο γιαούρτι, αλλά να μην ομογενοποιηθεί εντελώς. Καλύψτε το μπολ και καταψύξτε για 1 έως 2 ώρες.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.