Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική
Κουτσομπολιό

Main navigation

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • MEDIA
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Breadcrumb

  1. Αρχική
  2. Άρθρο

Οι Ράδιο Αρβύλα είναι αυτό το πυροτέχνημα της τηλεόρασης, αυτό το ένα ματς που θα πάει καλά

Τρί, 07/03/2023 - 21:26

H διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη σε επίπεδο τηλεοπτικό-δημοσιογραφικό, ήταν το λιγότερο ενοχλητική. Ανέδειξε όλες τις παθογένειες του μέσου και των ανθρώπων. Μέχρι που εμφανίστηκαν οι Ράδιο Αρβύλα και έκρυψαν για λίγο τις παθογένειες.
Είναι σαν το ένα πολύ καλό ματς που κάνει μια ομάδα που δεν έχει στηθεί σε σωστές βάσεις. Πάει και ρίχνει μια 6άρα και νομίζουν τα ίδια τα μέλη της πως θα κατακτήσουν τον κόσμο και ξεχνούν ότι λίγο καιρό πριν έχαναν όπου και να πήγαιναν.
Οι Ράδιο Αρβύλα, με όσα κι αν τους προσάψει κάποιος, είναι αυτό το πυροτέχνημα της τηλεόρασης, αυτό το ένα ματς που θα πάει καλά. Πάντοτε όσον αφορά τις τραγωδίες.
|Ο καθένας θα βρει πράγματα αρνητικά στις ιδέες και το κόνσεπτ τους, άλλοι θα σταθούν επίμονα στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου (το έκανε και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης), αλλά αυτό που έχουν αποδείξει και κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι στις τραγωδίες, στις πιο δύσκολες στιγμές, εκφράζονται με τέτοιον τρόπο που κάπως απαλύνουν το λαϊκό αίσθημα και τον πόνο.
Ήταν μια στιγμή επαναφοράς στην πίστη προς τον συνάνθρωπο, μετά από 4-5 μέρες στις οποίες έχουμε ακούσει δημοσιογράφους να μην κοκκινίζουν από τη ντροπή που μιλάνε για πολιτικό κόστος, για επικοινωνιακές στρατηγικές και για θυσίες που έγιναν για να συμβεί κάτι καλύτερο.

** Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρο στο  menshouse.gr (Θάνος Ιατρόπουλος ο αρθρογράφος) για την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας που στόχευσε κατά τηλεοπτικών δημοσιογράφων. Τίτλος τού θέματος: «Η ψευδαίσθηση της χθεσινής εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα»

Πηγή άρθρου
HardDog
Διαβάστε το πλήρες άρθρο πατώντας εδώ

Σχετικά νέα

  • Σε καλή μεριά, Άννα…
  • Ευρηματικός τίτλος (ας πούμε...) αλλά πού πάει το δημοσιογραφικό ήθος;
  • Οι δύο εκδόσεις του Ε.Τ., η μία στις 3.30 το πρωί
  • Αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη για τον «βουβό» ρόλο της ΕΡΤ3 το βράδυ των εκλογών
  • Τέτοιες ιδέες δεν τις λες στον αέρα, Νίκο Στραβελάκη...

Ετικέτες

  • Άρθρο
  • Ενημέρωση
  • Τηλεόραση

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Κουτσομπολιό

  • Επικοινωνία
  • Ειδήσεις
  • Οροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου

Κατηγορίες

  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Γλωσσάρι

Χρήσιμα

  • Συνταγές για σούπες
  • Νηστίσιμες συνταγές
  • Συνταγές για γλυκά
  • Tupperware
  • Αγγελίες
  • Συνταγές
  • Ασφάλεια αυτοκινήτου
  • Καιρός
  • Ονειροκρίτης
  • Παραμύθια
  • Bitcoin news
  • Ζώδια
  • Ασκήσεις Μαθηματικών

Ακολουθήστε μας

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

© 2023 - Κουτσομπολιό - Nέα & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, Gossip, Lifestyle, Μόδα, Σταρ, Σχέσεις, Ζώδια, Media, Υγεία και Ομορφιά, Συνταγές, Viral.

Powered by Linux - Created with ♥ by WebZein