Με μόνο τέσσερα υλικά που πιθανώς έχετε ήδη στο σπίτι και πέντε λεπτά από το χρόνο σας, μπορείτε να φτιάξετε σπιτική μαγιονέζα. Παρακάτω ακολουθούν έξυπνα tips που, σύμφωνα με το delish.com, θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την τέλεια σπιτική μαγιονέζα σε λίγη μόλις ώρα. Η μαγιονέζα παρασκευάζεται παραδοσιακά με βάση τους κρόκους αυγών και όχι ολόκληρα αυγά, επειδή κάνουν το τελικό προϊόν πιο κρεμώδες και πλούσιο. Ωστόσο, πολλές από τις σημερινές συνταγές χρησιμοποιούν και ολόκληρα αυγά. Το κλειδί είναι να τα χρησιμοποιείτε σε θερμοκρασία δωματίου για να ενθαρρύνετε τη γαλακτωματοποίηση και να επιτύχετε αυτή τη χαρακτηριστική, μεταξένια και απαλή υφή της σπιτικής μαγιονέζας. Αν και δεν είναι απαραίτητο, μια σταγόνα μουστάρδας βοηθά στην αποφυγή πήξης, σταθεροποιεί το μείγμα και προσθέτει πολύ άρωμα. Επιλέξτε ένα ουδέτερο λάδι Επιλέξτε ένα ουδέτερο λάδι, όπως αβοκάντο ή ηλιέλαιο, για να δημιουργήσετε μια ήπια μαγιονέζα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως ως βάση για ντρέσινγκ, να ανακατέψετε σε μείγματα για σάντουιτς, να μετατρέψετε σε ντιπ ή […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.