Όσοι λατρεύετε το ψήσιμο, είτε σε παραδοσιακή ψησταριά με κάρβουνα είτε σε πιο μοντέρνα με αέριο, σίγουρα θα έχετε βρει τεχνικές και τρόπους για να βελτιώσετε το ψήσιμό σας. Ωστόσο, κανείς δεν είναι αλάθητος και ακόμη και οι καλύτεροι ψήστες κάνουν λάθη! Δείτε ποια είναι αυτά, σύμφωνα με το marthastewart.com και όσα δήλωσαν σε αυτό επαγγελματίες του χώρου, και δείτε πώς μπορείτε να τα αποφύγετε για ένα επιτυχημένο μπάρμπεκιου. Παραγεμίζετε την ψησταριά Ο Derek Wolf, ιδρυτής του overthefirecooking.com παροτρύνει τους επίδοξους ψήστες να αποφεύγουν το φόρτωμα της σχάρας. «Αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα στην περίπτωση που γεμίσετε την ψησταριά σας είναι ότι το φαγητό θα ψηθεί αλλά όχι σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία», λέει. Για να το αποφύγετε αυτό, μαγειρεύετε σε παρτίδες ανάλογα με τις ανάγκες. Για παράδειγμα, το κρέας που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ψηθεί σωστά το βάζετε πρώτο στην ψησταριά (στήθος κοτόπουλο, παϊδάκια, ολόκληρο κοτόπουλο) και εκείνα που χρειάζονται λιγότερο χρόνο ψησίματος (μπριζόλες, γαρίδες, λαχανικά) να μπαίνουν στη σχάρα […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.