Ονειρεύεστε ζυμαρικά με τέλεια κρεμώδη σάλτσα, καλύτερη και από εστιατορίου; Υπάρχει μία συγκεκριμένη ιταλική τεχνική, την οποία αν ακολουθήσετε, δεν θα πιστεύετε στις μαγειρικές ικανότητές σας. Ο λόγος για το mantecare, μια ιταλική τεχνική μαγειρικής που διαχωρίζει το μέτριο από το μεγαλειώδες, εξασφαλίζοντας μια ομοιόμορφη και απαλή κρεμώδη υφή σε πιάτα όπως τα φετουτσίνι Alfredo και τα σπαγγέτι καρμπονάρα. Πώς να μαγειρέψετε ζυμαρικά με την ιταλική τεχνική mantecare Για να εφαρμόσετε σωστά το mantecare, ξεκινήστε βράζοντας τα ζυμαρικά σας ως συνήθως. Ανάλογα με τον τύπο της σάλτσας που φτιάχνετε, μπορείτε να συγκεντρώσετε τα υλικά σας για χρήση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ή να μαγειρέψετε τη σάλτσα σας εκ των προτέρων σε ξεχωριστό τηγάνι. Σύμφωνα με το tastingtable.com, για να διασφαλίσετε ότι τα ζυμαρικά θα παραμείνουν al dente και δεν θα μαγειρευτούν υπερβολικά, θα πρέπει να τα σουρώσετε νωρίς, καθώς θα συνεχίσουν να μαγειρεύονται κατά τη διάρκεια της τεχνικής. Κρατήστε, ωστόσο, ένα με δύο φλιτζάνια στην άκρη για το μεγάλο […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.