Υλικά 400 γρ. ζυμαρικά 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες 2 κ. σ. πάστα ντομάτας 5 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1/4 κ. γλ. νιφάδες κόκκινο πιπέρι, και επιπλέον για το γαρνίρισμα 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι 1/4 κ. γλ. ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένη παρμεζάνα, και επιπλέον για το σερβίρισμα Ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού, για το σερβίρισμα Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente, συνήθως 2 έως 3 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατήστε 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και σουρώστε τα ζυμαρικά. Εντωμεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το λάδι. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει και να πάρει ελαφρύ χρυσό χρώμα, περίπου 3 λεπτά. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, μέχρι ο πελτές να γίνει κεραμιδί, περίπου 1 λεπτό. Προσθέστε τα ντοματίνια, τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και 3/4 κουταλάκι του γλυκού […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.