Υλικά 4- 5 μέτριες ώριμες ντομάτες, κομμένες στη μέση 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 3/4 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένη παρμεζάνα, επιπλέον για το γαρνίρισμα 4 κ. σ. ανάλατο βούτυρο, κομμένο σε μικρά κομμάτια 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. γλ. βαλσάμικο ξύδι Το χυμό και το ξύσμα από ένα λεμόνι 1 κ. γλ. μέλι 1/2 κ. γλ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι 1 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 500 γρ. σπαγγέτι 1 1/2 φλ. τσαγιού φύλλα βασιλικού Εκτέλεση Πολτοποιήστε τις ντομάτες με το πίσω μέρος ενός ξύλινου κουταλιού ή με τον πολτοποιητή πατάτας ή χρησιμοποιήστε τα χέρια σας. Προσθέστε το σκόρδο, την παρμεζάνα, το βούτυρο, το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το βαλσάμικο ξύδι, το μέλι, τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Ανακατέψτε για να ενωθούν τα υλικά. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.