Υλικά 2 κιλά αρνίσιο μπούτι 6 σκελίδες σκόρδο 3 κ. σ. ρίγανη 1 κ. σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο Ξύσμα 1 λεμονιού και χυμό 2 λεμονιών 1/2 κ. γλ. κανέλα τριμμένη 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κιλό πατάτες, κομμένες στα τέσσερα 5 φύλλα δάφνης Για το ντιπ γιαουρτιού: 250 γρ. γιαούρτι, χυμό 1/2 λεμονιού, 1 κ. σ. ελαιόλαδο, μια χούφτα δυόσμο ψιλοκομμένο Εκτέλεση Θρυμματίστε τις σκελίδες σκόρδου και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Προσθέστε τα μυρωδικά, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα, λίγο μαύρο πιπέρι, σπάστε τα λίγο ακόμα και ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίξτε πολλές τρύπες σε όλο το αρνί και τρίψτε την πάστα, σπρώχνοντάς την βαθιά μέσα στις τρύπες. Μεταφέρετε το αρνί σε μια μεγάλη σακούλα τροφίμων, ρίξτε μέσα το χυμό λεμονιού και μαρινάρετε όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα, βγάλτε το αρνί από το ψυγείο 1 ώρα πριν το μαγειρέψετε. Ζεστάνετε το φούρνο στους 160- 140 βαθμούς στον αέρα. Τοποθετήστε 2 […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.