Υλικά 250 γρ. φέτα (σε κομμάτι) 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 αυγό 3 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο 3 κ. σ. λευκό σουσάμι 3 κ. σ. μαύρο σουσάμι 3 κ. σ. τριμμένη φρυγανιά 3 κ. σ. βαλσαμικό ξύδι 3 κ. σ. μέλι Εκτέλεση Τοποθετήστε το αλεύρι, το χτυπημένο αυγό και το μείγμα από τριμμένη φρυγανιά, λευκό σουσάμι και μαύρο σουσάμι σε τρία ξεχωριστά πιάτα. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα μικρό τηγάνι. Καλύψτε τη φέτα στο αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά, φροντίζοντας να καλύπτεται ομοιόμορφα σε κάθε βήμα. Τοποθετήστε προσεκτικά τη φέτα στο καυτό λάδι και τηγανίστε κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει, περίπου ένα ή δύο λεπτά από κάθε πλευρά. Τοποθετήστε τη φέτα σε απορροφητικό χαρτί για να απομακρύνετε την περίσσεια λαδιού. Σερβίρετε περιχύνοντας με βαλσαμικό ξύδι και μέλι και απολαύστε αμέσως.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.