Υλικά 1 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη 1 1/2 φλ. τσαγιού πουρέ κολοκύθας 1/4 φλ. τσαγιού σκούρα καστανή ζάχαρη 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα 1/2 κ. γλ. μοσχοκάρυδο 1/2 κ. γλ. μπαχαρικό κολοκύθας 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 μεγάλο αυγό, ελαφρά χτυπημένο 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετήστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ανακατέψτε τη βρώμη, την καστανή ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το μπαχαρικό κολοκύθας και το αλάτι σε ένα μπολ. Ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας στο κέντρο του μείγματος βρώμης και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε την κολοκύθα στο μείγμα βρώμης και ανακατέψτε καλά. Αδειάστε το μείγμα κολοκύθας στην προετοιμασμένη φόρμα. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι μια οδοντογλυφίδα που εισάγετε στο κέντρο να βγαίνει καθαρή, 25 έως 30 λεπτά.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.