Οι ειδικοί στα τρόφιμα προειδοποιούν για 4 δημοφιλή φαγητά, τα οποία ο άνθρωπος δεν πρέπει να τρώει, γιατί μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του, σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος. Η New York Post μίλησε με την μικροβιολόγο στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ Kali Kniel και με τον χημικό τροφίμων και σύμβουλο βιομηχανίας με έδρα την Ουάσιγκτον Δρ Bryan Quoc Le. Σύμφωνα με τους δύο ειδικούς, τα 4 τρόφιμα που δεν πρέπει να καταναλώνει ο άνθρωπος, βρίσκονται εύκολα σε παντοπωλεία ή σούπερ μάρκετ και είναι τα εξής: Ωμό λάχανο Το λάχανο μπορεί να καλλιεργείται σε όλες τις Εύκρατες περιοχές και είναι περιέχεται σε αρκετές σαλάτες, ωστόσο δεν πρέπει να καταναλώνεται ωμό. Αντιθέτως, οι ειδικοί προτείνουν το μαγείρεμα «μέχρι να αχνίσει», γιατί ενδέχεται να περιέχει μικρόβια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σαλμονέλα ή μικρόβια στο έντερο. Ωμό, μη παστεριωμένο γάλα «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το ωμό γάλα έχει όλα αυτά τα οφέλη για την υγεία, αλλά απλά […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.