Υλικά 250 γρ. λαζάνια (ξηρά) 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. γλ. ρίγανη 1 κ. γλ. ξηρό βασιλικό Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση 500 γρ. σάλτσα ντομάτας 200 γρ. τυρί τριμμένο (γκούντα, ή μοτσαρέλα) Εκτέλεση Βράστε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώστε και αφήστε να κρυώσουν. Σε μια κατσαρόλα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τον κιμά και σοτάρετε μέχρι να χάσει ρο ροζ χρώμα του. Προσθέστε το πράσο και την πιπεριά και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Ρίξτε τη σάλτσα ντομάτας, προσθέστε τη ρίγανη, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήστε το μείγμα να βράσει και μετά μειώστε τη φωτιά και αφήστε το να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά. Σε ένα ταψί, βάλτε ένα λεπτό στρώμα από τη σάλτσα. Τοποθετήστε μια στρώση από […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.